top of page
Image by Patrick Fore

YRITYSTALOUDEN JA RAHOITUKSEN ASIANTUNTIJA

CONDIDENTIAL BUSINESS

Pieni & hyvä työyhteisö

Etätyö-mahdollisuus

Sähköiset työkalut

AAG Learning koulutukset

Allience Advisory Group

URA MEILLÄ

TIIMI

Pieni työyhteisö on hyvä työyhteisö

Pieni mukava porukkamme mahdollistaa avoimen kommunikaation, ja henkilökohtaisen tuen. Pienessä tiimissä jokainen jäsen on arvokas. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa, tulla kuulluksi ja kasvaa ammatillisesti. Tämä yhteenkuuluvuuden tunne tekee meistä kokoamme vahvemman toimiston.

AAG Back Office_edited_edited.png
etätyö.png
ETÄTYÖ

Etätyö yhdistää vapauden ja vastuun

Etätyö antaa asiantuntijoille mahdollisuuden työskennellä missä ja milloin heille sopii. Samalla se korostaa yksilön vastuuta tehtävien suorittamisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Etätyö kannustaa itsenäisyyteen ja oman aikataulun hallintaan. Näin työntekijät voivat saavuttaa tasapainon työn ja henkilökohtaisen elämän välillä..

MODERNIT TYÖKALUT

Modernit työkalut mahdollistavat yhteisöllisen etätyön

Sähköiset työkalumme käsittävät taloushallinnon, työnseurannan, asiakirjojen laatimisen, videokoulutukset sekä virtualisen yhteistyön.. Modernit työkalut tehostavat työskentelyämme ja mahdollistavat ajantasaisen tiedonjakamisen.

Sähköiset työvälineet.jpg
Image by Glenn Carstens-Peters
AAG LEARNING

AAG:n Learning yhdistää laskentatoimea, verotusta ja itsensä johtamista

Tavoitteenamme on varmistaa, että tiimimme osaaminen on aina ajan tasalla. Verkkokoulutuksemme tarjoaa laajan valikoiman oppimateriaaleja. Tuemme jatkuvaa kehittymistä ja varmistamme, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

bottom of page