Image by Medienstürmer
Autamme asiakkaitamme vaurastumaan

Digitaalinen taloushallinto ja
neuvontapalvelut

Yritys on monen yrittäjän suurin varallisuuserä. Asiantuntijamme pitävät yritysvarallisuudestasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että haluamme rakentaa pitkäaikaisen asiakassuhteen kanssasi.
DIGITAALINEN TALOUSHALLINTO
Digitaalinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa ja rahaa
Digitaalinen Taloushallinto -palvelumme on suunnattu asiantuntijaorganisaatioille. Asiakkaillemme nimetään yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi. Panostamme hyvään ja ihmislähtöiseen palveluun, jota tehostamme uusimmilla digitaalisilla ratkaisuilla. Palvelupaketti sisältää kaikki tarvittavat taloushallinnon palvelut
Image by BRUNO EMMANUELLE
Image by Mario Gogh
ULKOISTETTU TALOUSOSASTO
Ulkoistettu talousosasto on ratkaisu kasvavalle yritykselle
Kasvuyrityksen arki on täynnä erilaisia taloudellisia kysymyksiä. Usein oman talouspäällikön palkkaaminen ei kuitenkaan ole mahdollista tai kannattavaa. Talousosastopalvelumme avulla johdolla on aina käytettävissäsi osaava talousantuntijatiimi ja nimetty talouspäällikkö.
TALOUDELLISET NEUVONTAPALVELUT
Taloudelliset neuvontapalvelut asiakkaiden tukena
Autamme asiakkaitamme yleisimmissä yritysjärjestelyissä.
IMG_2561 2.HEIC

Olemme sitoutuneet

edistämään vastuullisuutta liiketoiminnassamme

Yritykset ja ihmiset haluavat nyt enemmän kuin koskaan tehdä vastuullisia päätöksiä, yhteistyötä, innovoida ja kiihdyttää muutosta kohti kestävämpää tulevaisuutta. Yhdessä voimme luoda pitkäaikaista taloudellista, sosiaalista ja yhteiskunnallista arvoa kaikille sidosryhmillemme.

Image by Yingchou Han

Ura AAG:lla

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden tähtiä ja kokeneita konkareita. AAG:n asiantuntijoita yhdistää intohimo erinomaiseen asiakaspalveluun ja jatkuvaan oppimiseen.

Asiantuntijat

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Yhteystiedot

AAG

Katajanokanlaituri 5

00

Tietosuoja

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen selvitys henkilötietojen käsittelystä.