Ota yhteyttä   |   Suomeksi

LÄPINÄKYVÄSTÄ HINNOITTELUSTA

Toimistomme tunnetaan

Uskomme, että asiantuntijapalveluiden ostamisen tulee olla helppoa ja kustannusten ennustettavia. Olemme koonneet pienten ja keskisuurten yritysten palvelumme yksinkertaisiksi moduleiksi, joita voi hankkia yksittäin tai yhdistellä muihin moduleihin.

 
Startup -yritykset
Autamme oikean yhtiömuodon valinnassa ja sen perustamisessa. Tarvittaessa avustamme omistuspohjan ja rahoitusrakenteen suunnittelussa sekä osakassopimusten laadinnassa.
Taloushallinto
Taloushallintopalveluihimme kuuluu kirjanpito, palkkahallinto ja raportointi. Olipa yrityksesi suuri tai pieni, autamme sinua menestymään yritystoiminnassasi. Teemme päivittäisestä hallinnosta helppoa ja mutkatonta sekä tuemme suurissa päätöksissä.
Yrityksen sopimukset
Asiantuntijoillamme on monipuolista ja laaja-alaista osaamista sekä käytännön kokemusta kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla.Palveluihimme kuuluvat yritysjärjestelyt, kuten jakautumiset, sulautumiset ja liiketoimintasiirrot. Lisäksi juristimme ovat
Veropalvelut
Veropalveluihimme kuuluvat kotimainen ja kansainvälinen verosuunnittelu. Erikoisalaamme ovat ammattiurheilijoiden, esiintyvien taiteilijoiden sekä muusikoiden verotus.
Esiintyvät taiteilijat
Esiintyvän taiteilijan, kuten näyttelijän, muusikon, juontajan ja tanssijan voi olla aiheellista yhtiöittää oma brändinsä. Avustamme toiminnan yhtiöittämisessä, hallinnossa sekä verokohtelun selvittämisessä.
Ammattiurheilijat
Ammattiurheilijan voi olla aiheellista yhtiöittää oma brändinsä. Avustamme toiminnan yhtiöittämisessä, hallinnossa sekä verokohtelun selvittämisessä.
Yrityskaupat
Yrityskauppoihin erikoistunut tiimimme on ostajan tai myyjän tukena prosessin kaikissa vaiheissa. Hoidamme kohteiden oikeudelliset due diligence -tarkastukset sekä avustamme sopimusneuvotteluissa ja tarvittavien dokumenttien laadinnassa.
Pääomapalvelut
Avustamme asiakkaitamme pääomarakenteen suunnittelussa, rahoitusinstrumenttien valinnassa, rahoituksen keräämisessä, olemassa olevien rahoituspakettien uudelleenjärjestelyissä.
Osoitepalvelu
Saat yhtiöllesi virallisen postiosoitteen ja uudelleenlähetyksen. Lisäksi voit vuokrata neuvottelutiloja tuntiperusteisesti Helsingin keskustassa.
Show More

toimisto@aag.fi.     Katajanokanlaituri 5, 00160 Helsinki     

© 2018 Alliance Advisory Group Finland. All rights reserved. Tietosuojaseloste