top of page
AAG Abstract_Art_04.png

YRITYSTALOUS

ASIANTUNTIJALTA ASIANTUNTIJALLE

Digitaalinen taloushallinto

Digitaalinen talous- ja palkkahallinto on tehokasta

Lakisääteinen kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätös ja veroilmoitus muodostavat palvelumme perustan, joka riittää useille yrityksille. Toiminnan laajentuessa palveluita voi laajentaa erilaisiin raportointi-, budjetointi-, laskutus- ja maksatuspalveluihin. Kaikki palvelumme ovat digitaalisia ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä.

Asiantuntijamme auttavat rakentamaan vankan hallinnollisen selustan selkänojan liiketoimintanne tueksi.

Procountor.jpg
AAG Taloushallinto tilitoimisto verotus.jpg
Palkkahallinto

Vero-optimoinnissa tulee huomioida myös yrittäjän verotus

Yrityksen ja omistajien vero-opitmointi tärkeää. Palkan lisäksi varoja on mahdollista jakaa sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta, alentamalla osakepääomaa, lunastamalla ja hankkimalla omia osakkeita, sekä purkamalla yhtiö, jolloin toiminta lakkaa. Autamme asiakkaitamme selvittämään verotuksellisesti optimaalisen tavan nostaa rahaa yhtiöstä.

Asiantuntijayritykset

Useimmat asiakkaamme ovat eri alojen asiantuntijayrityksiä

Tilitoimistopalvelumme sopivat erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille, jotka tarjoavat  konsultointiin, markkinointiin ja suunnitteluun liittyviä palveluita. Tarjoamme kattavan valkoiman tilitoimistopalveluita. Kirjanpito, viranomaisilmoitukset, tilinpäätös, myyntilaskutus, ostolaskujen maksu ja palkanlaskenta.

AAG Neuvonanto Max Martikainen.jpg
Image by Jenny Ueberberg
Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjät arvostavat kiinteää kuukausihintaa

Inedependent on yksinyrittäjille räätälöity palvelupaketti, jonka kiinteä kuukausihinta sisältää asiakasvastuuhenkilön, lakisääteiset , kirjanpitopalvelut sekä varojen noston vero-optimoinnin.

Finanssialan yritykset

Finanssialan toimijoiden hallinto vaatii erikoistumista

Finanssialan yrityksillä on laaja raportointivelvollisuus. Tarjoamme finanssialan toimijoille hallinnollisia ulkoistuspalveluita, kuten sijoitusrahastoihin liittyvää asiakas-, vero- ja viranomaisraportointia.

AAG Taloushallinto konsultointi.jpg
bottom of page