top of page
AAG Abstract Art 04.jpg
AAG2020VALK copy.png

Asuntohakemus

Vuokra-asunto

690 € / kk  28,5 m²

1h + avok

Esikkotie 3

01300 Vantaa

Asunnon omistaja:

Private Investment Company (PIC) Oy

Vapautuu:

Heti

Helppo ja turavallinen hakuprosessi

AAG hoitaa yritysten ja varakkaiden yksityishenkilöiden talous- ja veroasioita. Asuntojen ja kiinteistöjen myynti- sekä vuokraustoimeksiannot kuuluvat palveluihimme. Varmistamme, että vuokrausprosessisi on turvallinen ja luotettava sekä vuokralaiselle, että vuokranantajalle.

 

Säilytämme antamasi tiedot luottamuksellisesti ja käytämme niitä vain vuokrausprosessin yhteydessä. Kun vuokrausprosessi on päättynyt, henkilötietosi poistetaan turvallisesti järjestelmästämme.

AAG Abstract_Art_03.png

Täytä hakemus

Valtuutan AAG & Co. Oy:n tarkistamaan luottotietoni Asiakastieto Oy:stä henkilötunnuksen perusteella ja luovuttamaan hakemuksessa mainittuja henkilöitä ja asunnon hakua koskevia tietoja eteenpäin vuokranantajille.

 

Annan suostumukseni sille, että tähän lomakkeeseen syöttämäni tiedot tallennetaan AAG & Co. Oy:n asiakastietojärjestelmään 6 kuukauden ajaksi. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan mm. tietosuojalakia (1050/2018), yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) (EU) 2016/679 ja tietosuojadirektiiviä (EU) 2016/680 sekä vuokravälitystä koskevaa lainsäädäntöä (1075/2000).

Kiitos hakemuksesta.

bottom of page